Maatje worden

Grip op de Knip Heerde is op zoek naar nieuwe maatjes!

Stichting Grip op de Knip-Heerde helpt mensen met schulden of geldzorgen weer grip te krijgen op hun geldzaken. De stichting drijft op het werk van onze SchuldHulpMaatjes, die dagelijks ondersteuning bieden aan mensen met geldzorgen en naast hen staan.

Wat kan ik verwachten?

Als maatje trek je van tijd tot tijd op met een hulpvrager en kunt zo als spiegel dienen voor het (financiële) gedrag van de ander. Je bent er voor diegene met zijn/haar moeilijkheden, kunt daarmee omgaan en zo nodig handelend optreden. Wanneer er meer professionele hulp nodig is kun je hem of haar i.o.m. de coördinator doorverwijzen. Je komt terecht in een warm en betrokken team. Wij bieden je als maatje bij de start een gratis cursus aan van drie dagen, zodat je beslagen ten ijs komt.
Om dit werk goed te kunnen doen is het belangrijk dat je je eigen financiële zaken op orde hebt en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen. Dit laatste wordt voor je aangevraagd.
Grip op de Knip-Heerde is onderdeel van SchuldHulpMaatje-Nederland. Deze landelijke vereniging is vanaf de oprichting gedreven door christelijke waarden en identiteit. Maar ook mensen met een warm hart voor anderen en zichzelf geen christen noemen, zijn van harte welkom als maatje!

Meld je aan!

Zie jij jezelf als die betrokken en betrouwbare vrijwilliger, met een open houding en oog voor mensen? Meld je dan aan voor een kennismakend gesprek.
Mail naar: coordinator@gripopdeknip.nl

Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign