Maatje worden

Maak het verschil in iemands leven!

Schulden hebben een enorme impact. Als vrijwillig schuldhulpmaatje bij stichting Grip op de Knip, kun je het verschil maken in iemands leven, die het door de schulden niet meer ziet zitten.

Hoe? In nauwe samenwerking met de hulpvrager breng je overzicht in de inkomsten en uitgaven en de onbetaalde rekeningen. Daarna maak je samen een plan voor een oplossing. Maar zeker zo belangrijk is dat je er voor iemand wilt zijn. Persoonlijke aandacht en luisteren naar iemands verhaal, dat alleen betekent al heel veel.

Als maatje sta je er niet alleen voor. Je gaat pas aan de slag na een 3 daagse training. Ook volg je jaarlijks een digitaal bijscholingsprogramma, zodat je goed weet waar je mee bezig bent. Daarnaast maak je deel uit van het maatjesteam van Grip op de Knip en krijg je begeleiding van de coördinator.

Ben jij initiatiefrijk, daadkrachtig, stabiel en ben je in staat om snel en handelend op te treden als het er op aan komt? Ben jij betrouwbaar, zorgvuldig en heb jij inlevingsvermogen? Zou jij graag deel uit maken van het maatjes team van Grip op de Knip? Kijk voor meer informatie op www.schuldhulpmaatje.nl. Je kunt je via het onderstaande aanmeldformulier opgeven. Voor vragen kun je ons ook bereiken via het contactformulier.

Soort inzet (verplicht)
Ik wil Maatje wordenIk wil meehelpen in het bestuur

Hosting & Design door Hokla, Hosting & Webdesign